T-Mobile Tools

[FAQ] Vind hier het antwoord op je vraag tussen de meestgestelde vragen!

Niet meer bellen met de klantenservice? Dat kan! Door gebruik te maken van de T-Mobile Community. Op de T-Mobile Community kun je veel antwoorden op je vragen vinden en met elkaar in discussie gaan en je kennis delen met anderen.

T-Mobile Community (forum)

Heb je een vraag over een toestel? of over een abonnement? registreer je dan nu op het T-Mobile Forum. De kans bestaat groot dat 1 van de klantexperts antwoord geeft op de vraag.
Voor er een bericht kan worden geschreven dien je je eerst te registreren. Hiervoor is een My T-Mobile account nodig. Liever alleen kijken en lezen? dat kan ook! hiervoor is geen account nodig.

 

 

Maak nu een account aan op het T-Mobile Forum:

 

• Ga naar het T-Mobile Forum
• Klik op ‘Aanmelden’
• Log in met je My T-Mobile inloggegevens
• Kies een forumnaam en ga akkoord met de Forum Huisregels **
• Klik op ‘Registreer Nu’

 

** = Gebruik niet je 06 nummer als gebruikersnaam! iedereen kan deze zien!

 

Forum handleiding
De Huisregels
Even voorstellen

Nummerbehoud

Je kunt gratis T-Mobile Nummerbehoud aanvragen. Bijvoorbeeld wanneer je van een andere provider naar T-Mobile gaat of als je je huidige T-Mobile PrePaid nummer wilt meenemen naar een T-Mobile abonnement. Dit gebeurt niet automatisch, je moet altijd zelf nummerbehoud aanvragen.

 

Nummerbehoud aanvragen
Status nummerbehoud bekijken

My T-Mobile (mobiel)

Maak gratis een My T-Mobile account aan en profiteer van de vele voordelen. Met My T-Mobile heb je bijvoorbeeld 24/7 inzicht in je verbruik en kun je de meeste zaken zelf regelen. Voor veel wijzigingen heb je de klantenservice niet nodig. Bekijk de Selfservicewijzer van T-Mobile voor een compleet overzicht van aanpassingen die je online zelf kunt doen.

 

Al klant? log dan in via deze pagina.
Heb je nog geen My T-Mobile account? registreer dan een account op deze pagina.

 

Download nu My T-Mobile:

My T-Mobile iOS
My T-Mobile Android