Welkom bij de klantexperts!

 

Allereerst, alleen voor T-Mobile? Nee hoor, laten we meteen beginnen dat onze passie zit in het oplossen van problemen en dat u ook welkom bent om te zoeken naar een antwoord als u bij de rooie rakkers of onze groen en gele ergernis diensten afneemt! Voor vragen stellen wordt het lastiger omdat we vooral op het forum van T-Mobile bezig zijn, maar Lodan en Leroy zijn ook actief te benaderen op Twitter!

Deze website is opgebouwd om onze creativiteit en antwoorden overzichtelijk te kunnen bundelen. Hier zullen we dus actief meer en meer antwoorden gaan toevoegen aan de FAQ om een voor iedereen gemakkelijk en snel een antwoord te leveren.

Neem vooral ook een kijkje ‘achter de schermen’ bij wie wij zijn en wat onze achtergronden zijn. We hebben een leuke mix in de meest vreemde werkgebieden met toch de gezamenlijke interesse. Daarbij, sommige van ons schromen ook niet om vrij ver te gaan met het testen en beoordelen van onze toestellen. Alles, geheel persoonlijk, subjectief en met een flinke dosis humor en chaos.

Wij wensen u veel succes in het vinden van antwoorden, oplossingen of vochtige reviews!

Tot snel op het forum of twitter en kijk ook vooral in de Klets! en Movie topics!

Klantexperts